Tilberedningstid: Ca. 45 minutter
Beregnet til: 2 personer
Ingredienser
Papillotte
250 g skinkekød i tern, 2 x 2 x 2 cm
salt og peber
½ spsk olie
1 bagekartoffel, ca. 250 g
2-3 fed hvidløg
2 citroner
frisk timian
bagepapir
salat
1-2 stængler bladselleri
1 skalotteløg
½ spsk olie
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær kartoflerne i tern på 1 x 1 x 1 cm og kog dem i letsaltet vand i 5-10 minutter. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande ved god varme. Brun kødet på alle sider i ca. 2 minutter. Tag kødet op på en tallerken.
Varm resten af olien på panden og rist kartoflerne i ca. 10 minutter til de er gyldne. Tilsæt finthakket hvidløg og 1 spsk citronsaft, når der er 1-2 minutter tilbage af stegetiden.
Læg to stykker bagepapir på ca. 60×35 cm dobbelt. Læg kartoffeltern, en lille håndfuld timianblade, skinketern og 2 skiver citron på midten af hvert stykke bagepapir.
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 40%
Kulhydrat 36%
Fedt 24%
1310 kJ = 310 kcal
Opskriften er udarbejdet af Pernille Bækgaard.