(Ca. 6 personer)
Ingredienser:
Ca. 700 g roastbeef
Olivenolie eller smør
Kværnet salt og peber
Forårssalat
1 bakke rucolasalat, groft hakket
4 forårsløg, fintsnittet
½ potte ramsløg, fintsnittet
6 radiser, skåret i tynde skiver
2 gulerødder, skåret i tynde skiver
Kværnet salt og peber
Ramsløgspesto
1 bundt. ramsløg, groft hakket
2 spsk. solsikkekerner
50 g manchego
Saft af 1 lime
1 dl olivenolie
Kværnet salt og peber
Pynt
Mandler med havsalt, grofthakkede
Sådan gør du
Brun kødet på en pande i olie eller smør på alle sider, og krydr med salt og peber.
Sæt roastbeefen i en 190° varm i 30 minutter. Lad stegen hvile 15 minutter, inden den skæres i tynde skiver.
Pesto:blend alle ingredienser sammen – undtagen olie, med en stavblender eller i en minihakker.
Tilsæt olien lidt efter lidt til pestoen har en cremet ensartet konsistens.
Anretning:læg alle grønsagerne på et stort flot fad.
Stil en skål med ramsløgspesto på fadet og stik stykker af roastbeefen ind i salaten.
Drys med mandler og server retten med det samme.