Ingredienser:
3 rødløg, skrællede og skåret i både
1-2 spsk. olivenolie + lidt til fadet
Ca. 1 tsk. tørret rosmarin
Blandede grønne og røde salater
1 bakke kørvel, hakket
1 potte brøndkarse, hakket
2 røde grapefrugt
75 g pinjekerner, ristet let gyldne på en tør pande
2 avocado, uden skræl og sten, og skåret i tynde både
8 spsk. olivenolie, valnødde- eller macadamianøddeolie
3 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. Dijonnaise (Maille)
Kværnet salt og peber
Sådan gør du
Læg løgbådene i et smurt ovnfast fad, dryp lidt olie over løgene og drys med rosmarin.
Bag løgene i en 200° varm ovn ca. 20 minutter, til de er bløde.
Bland salaterne med kørvel og brøndkarse.
Del grapefrugterne i tynde fileter, så de hvide hinder ikke kommer med, og skær skrællen af.
Anret salater og krydderurter i et dybt fad og fordel grapefrugt, løg og avocado over.
Bland olie, eddike og dijonnaise og krydr med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og drys med pinjekerner.