Ingredienser:
200 g belugalinser
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. finthakket basilikum
Kværnet salt og peber
2 rødløg, i tynde skiver
100 g semi dried tomater, skåret i mindre stykker
2 avocado, uden skræl og sten og kødet skæres i skiver
Lidt citronsaft for at avocadoerne ikke bliver brune
100 g gedeost
Salatblade
Sådan gør du
Kog linserne i ca. 15 min. i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
Pisk olie, eddike og basilikum sammen og krydr med salt og peber.
Vend linserne i dressingen og lad dem trække lidt.
Bland løg og tomater sammen med linserne.
Dryp avocadoskiverne med citronsaft.
Bræk osten i mindre stykker og bland dem, avocadoskiver og salater forsigtigt
i linsesalaten, og server den sammen med godt brød.