(4 personer)
Ingredienser:
200 g ris, koges løse efter anvisningen på posen
100 g sukkerærter
250 g store kogte rejer uden skal
2 mango, uden skræl og sten, og kødet skæres i tynde både
4 forårsløg, skåret i tynde skiver
½ bakke koriander, hakket
50 g ristede kokosflager
Dressing
4 spsk. kokoscreme (Creamed Coconut)
2 spsk. fishsauce
2 spsk. revet ingefær
Saft og reven skal af 2 usprøjtede lime
1 tsk. kokossukker eller rørsukker
½ rød chili, uden kerner og skåret i tynde strimler
Sådan gør du
Sukkerærterne blancheres 1 minut i kogende vand, skylles i koldt vand, afdryppes og halveres på langs.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland den med de kogte ris.
Kom risene på et fad og top med sukkerærter, mango, forårsløg, rejer og koriander.
Til sidst drysses med kokosflager og salaten serveres med det samme.