4 personer
Det skal du bruge:
400 g kyllingefilet eller kyllingebryst, skåret i små tern
Olivenolie til sautering
1 rødløg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
½ rød chili, uden kerner og finthakket
1 tsk. paprika
1 tsk. tørret timian
1-2 cm ingefær, finthakket
1 tsk. gurkemeje
1 stor gulerod
1 persillerod
1 rødbede
¼ knoldselleri
2 dl perlebyg, kogt efter anvisningen på posen
¾ l vand.
Kværnet salt og peber
Hakket persille som pynt
Sådan gør du
Sauterer kyllingekødet i olie sammen med løg.
Tilsæt hvidløg, paprika, chili, ingefær, gurkemeje, timian og vand.
Riv rodfrugterne på det grove rivejern og tilsæt det til suppen.
Lad det koge 20 minutter og smag suppen til med salt og peber.
Kom de kogte perlebyg i lige før servering, og drys med hakket persille.