(4 personer)
Ingredienser:
500 g skinkestrimler
2 spsk sesamolie/vindruekerneolie
1 dl. oystersauce
3 spsk. sød chilisauce
1 tsk. citrongræs i tynde skiver
½ lille rød chili, finthakket
GRØNTSAGER:
200 g spidskål i strimlerr
100 g sukkerærter, halveret
100 g rødløg i tynde både
100 g peberfrugt i strimler
1 dl. bouillon
TILBEHØR:
Fuldkornsnudler
Sådan gør du:
Varm en wok op med olie. Sautér skinkestrimlerne til de er gyldne. Kom oystersauce, sød chilisauce, citrongræs, chili og ingefær ned til kødet og lad det stege i 2-3 min. Kom grøntsagerne i saucen og lad det småsimre i 3 min. til grøntsagerne stadig er sprøde. Kom bouillon ved og smag til med ekstra chilisauce og oystersauce. Server straks med kogte fuldkornsnudler