Ingredienser
125 g bælgede edamame bønner (ligger i frysedisken)
4 bok choi, hver deles i på langs 2 gange
Olivenolie til sautering
½ bakke koriander, groft hakket
1-2 spsk. sesamfrø, gerne sorte
Dressing
1 spsk. reven ingefær
1 fed knust hvidløg
2 spsk. æblecidereddike
1 tsk. citronsaft
1 spsk. vand
1-2 spsk. shoyu/sojasauce
4 spsk. olivenolie
1 spsk. sesamolie
Sådan gør du:
Kom bønnerne i en anelse vand og lad dem lige koge op, og hæld vandet fra og lad bønnerne afkøle.
Rør dressingen sammen.
Kom olie på en pande, læg bok choi på og lad dem ligge til bladene lige falder sammen.
Læg bok choi på et fad og fordel edame bønner over.
Dressingen blandes og dryppes over, og der pyntes med koriander og sesamfrø.