4 personer

DET SKAL DU BRUGE

Tapas I:
4 skiver daggammelt baguette
4 skiver San Daniele skinke
4 stk. syltede Artiskokker
4 træspyd (lægges i vand i 5 min. inden brug)

Tapas II:
1 stk Gedebrie fra Knuthenlund
4 skiver daggammelt baguette
2 spsk god Honning
2 kviste Rosmarin
MaldonSalt

Tapas III:
100 g Fynsk rygeost
50 g Creme fraiche 18 – 38 %
4 skiver San Daniele skinke

Lidt salat

SÅDAN GØR DU

Pinxos m/San Daniele-skinke og grillede artiskokker
Start med at komme en skive ristet baguette u/skorpe på et træspyd, herefter lidt skinke, så artiskok og til sidst igen lidt skinke.
Lav 4 spyd.

Gedeost m/honning & rosmarin grillet på ristet brød og en bund af salat
Læg en skive gedebrie på en skive daggammelt brød og smør lidt honning på toppen. Herefter lægger du et par stykker frisk rosmarin over osten og krydrer med salt. Læg brødene på grillen ude i siden, kom låget på og grill 5-6 minutter. Eller sæt brødene i en 220o varm ovn i ca. 8-10 min.
Lav 4 stykker brød.

Roulader af San Daniele-skinke fyldt m/rygeostcreme
Til rygeostecremen tager du 1 del rygeost til 1 del creme fraiche og blander det til en ensartet konsistens. Tag en skive San Daniele-skinke og fold, så skinkelaget er dobbelt. Læg en lille klat rygeostcreme i midten, og rul skinken sammen om rygeostecremen.
Lav 4 ruller.

Servering:
Læg en smule salat på en stor tallerken, og anret herpå dine grillede brød med gedeost.
På en anden tallerken anretter du spyddene sammen med dine roulader af skinke og rygeostecreme, inden du pynter med friske kviste af rosmarin.

Hertil anbefaler vi: Jacobsen Pale Ale

Velbekomme!