Friske forårsruller

(8 ruller)

Ingredienser

16 tigerrejer
1 spsk. sambal oelek
Saft af ½ citron
Kværnet salt og peber
100 g edamame bønner (fås på frost)
1 mango, skåret i tynde stave
1 avocado, skåret i tynde stave
½ agurk, skåret i tynde stave
2 forårsløg, skåret i tynde stave
Ca. ½ bakke mynte, kun bladene, der hakkes
Ca. ½ bakke thai-basilikum, kun bladene, der hakkes
8 stk. rispapir (de runde til forårsruller)
50 g saltede peanuts, grofthakkede

Sådan gør du:

Steg tigerrejerne på en pande med sambal oelek og citronsaft og krydr med salt og peber.
Giv edamame bønnerne et kort opkog, så de tør op og hæld vandet fra.
Kom varmt vand i en stor skål og blødgør hvert ark rispapir i ½ minut – men pas på de ikke bliver for bløde/opblødte, så er de svære at arbejde med.
Fordel fyldet på de 8 ark. Fold siderne ind over fyldet og rul derefter sammen fra den ene ende.
Serveres med en dressing, du kan købe hos Jonas i ”Sushi-afdelingen”.

Udskriv opskrift