Fyldte portobellosvampe

Ingredienser

8 store portobellosvampe, uden stok
50 g smør
2 spsk. olivenolie + lidt til dryp
3-4 fed hvidløg, pressede
Kværnet salt og peber
100 g frosne edamame bønner, kogt netop møre og afdryppede
4 forårsløg, i tynde skiver
8 semi-dried tomater, i strimler
75 g fetaost, smuldret
1 spsk. timian, kun bladene bruges og hakkes

Sådan gør du:

Stil svampene på en bageplade med bunden ag hatten opad.
Smelt smør på en pande sammen med 1 spsk. olie.
Tilsæt hvidløg, krydr med salt og peber og steg det 20 sekunder.
Fordel det i svampene og bag dem 10 minutter i en 200° varm ovn.
Varm resten af olien på en pande og steg forårsløgene 1 minut.
Kom dem i en skål sammen med fetaost, semi-dried tomater, timian og bønner og krydr med salt og peber.
Fordel blandingen på svampene, dryp med lidt olie og bag svampene 6-8 minutter, til de er gennemvarme.

Udskriv opskrift