Grillede asparges med pancetta

Ingredienser

12 grønne asparges, den træede ende knækkes af
12 tynde skiver pancetta (fås i delikatesseafdelingen)
2 spsk. olivenolie
75 g mandler
Reven skal af ½ usprøjtet citron
Havsalt
125 g mozzarella
½ dl olivenolie
Saft af ½ citron
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Rul en skive pancetta om hver asparges, og vend dem i lidt olie.
Varm en grillpande – eller brug en udendørsgrill, og rist aspargesene på alle sider, til de er sprøde.
Tag dem fra varmen og læg dem på et fad.
Rist mandlerne med citronskal og salt i lidt olie på en varm pande.
Smuldr mozzarella over aspargesene og drys med mandlerne.
Pisk olie og citronsaft sammen, krydr med salt og peber og dryp det over retten.

Udskriv opskrift