(4 personer)
Ingredienser
4 store portobellosvampe
250 g champignon
1 rød peber
1 gulerod
1-2 fed hvidløg
150 g fetaost i tern
1 tsk salt
friskkværnet peber
olivenolie
folie
Sådan gør du:
Rens portobellosvampe, champignon og rød peber.
Skræl guleroden.
Pil hvidløget og hak det fint.
Skær champignon og evt. stilk fra portobellosvampen, rød peber og gulerod i små tern.
Bland ternene med finthakket hvidløg, fetatern, salt og peber.
Afriv fire stykker folie og smør hvert stykke folie med lidt olivenolie.
Læg en portobellosvamp på hvert stykke folie med undersiden opad.
Fyld grønsags-fetablandingen ovenpå portobellosvampene og dryp med lidt olie.
Pak fire pakker med sammenføjningen opad og læg dem på grillen under låg i ca. 25 minutter
til grønsagerne er møre.
Server fx med salat, nye kartofler og yoghurtsovs