4 personer

DET SKAL DU BRUGE

1 pk. pastapuder med svampe, håndlavede fra Temporin
100 g smør fra Øllingegaard
4 stk. køllebøffer fra Rævhede Naturprodukter
Vildtkrydderi fra Rævhede Naturprodukter
Salt
200 g af slagterens hjemmerøgede bacon i tern
2 dl vildtfond fra Rævhede Naturprodukter
3 dl fløde
Frisk timian
Peber

SÅDAN GØR DU

Start med at komme pastapuderne i kogende vand med lidt salt – de skal cirka have syv minutter.
Kom en god klat smør på en varm pande og læg dine køllebøffer på. Strø et godt lag vildtkrydderi over bøfferneo og giv dem lidt salt.
Kom bacontern på panden ved siden af bøfferne. Når bøfferne er brunet godt af og baconen har taget farve, kommer du vildtfonden på panden og koger den ind til halvdelen. Herefter tilsættes fløden. De færdigkogte pastapuder løftes over i flødesaucen, så de kan tage smag fra retten og koge endnu mere ind.
Pluk en masse frisk timian ud over panden, og krydr med salt og peber. Det er i øvrigt vigtigt, at vildt kød ikke bliver gennemstegt. Det skal være rødt inden i, ellers bliver det sejt.

Anret dine køllebøffer i et stort fad, kom pastapuderne over og hæld flødesaucen ved.
Det er nem aftensmad på under 10 minutter.

Vi anbefaler rødvinen 2008 Cairanne, Le Pavillon des Courtisanes, Jean Luc Colombo.

Velbekomme!