4 personer

DET SKAL DU BRUGE

Ca. 500 g oksetykstegsfilet fra Danish Crown krydret med koriander
2 dl olivenolie DeCecco
Et par skiver daggammelt brød
Økologiske grillede artiskokker i olie, fra Urtekram
Økologiske ovnbagte tomater fra Urtekram
Økologiske Kalamon Oliven fra Urtekram
1 dl Stokes mayonnaise
Maldonsalt
Peber
Frisk Basilikum

SÅDAN GØR DU

Kom lidt olie på en pande, og brun tykstegsfileten godt på alle sider. Skær det daggamle brød ud i croutonstørrelse og læg dem i ovnen v/175o i cirka 10 minutter. Læg stegen i et ildfast fad og giv den 15 minutter i ovnen v/175o. Lad kødet ”hvile” ca. 10 minutter inden udskæring.

Skær kødet i meget tynde skiver og anret dem på et fad som en klassisk carpaccio. Fordel de grillede artiskokker, ovnbagte tomater og oliven på toppen. Pynt anretningen med små klatter mayonnaise . Knus det ristede brød og fordel det tilfældigt over carpaccioen. Til sidst krydrer du med masser af salt, friskkværnet peber og basilikumblade, inden du topper kødet med en god olivenolie.

Det er en fantastisk forret.

Hertil anbefaler vi: Irony, Pinot Noir, USA, en pragtfuld rødvin

Velbekomme!