Risotto med græskar

4 personer

Ingredienser

3 dl arborio-ris
3 skalotteløg, finthakkede
300-350 g græskarkød, skåret i stykker
2 spsk. olivenolie
100 g smør
1 dl hvidvin
1 l varm grønsagsbouillon
100 g parmesanost, revet

Sådan gør du

Varm olie og halvdelen af smørret i en gryde og steg skalotteløg og græskar, til løgene er klare, men ikke har taget farve.
Tilsæt risene og steg videre et par minutter under omrøring.
Hæld vinen i og lad den koge ind under omrøring.
Tilsæt den varme bouillon lidt ad gangen (så den opsuges før en ny lille mængde tilsættes) og rør undervejs.
Kog ca. 20 minutter, til risottoen er cremet.
Rør parmesanost og resten af smørret i og smag til med salt, peber og måske lidt mere vin.

Udskriv opskrift