Sommeragurk med mozzarella og knas

Ingredienser

2 skiver daggammelt brød uden skorpe
Lidt olivenolie
2 små sommeragurker, halverede på langs
4-6 små helt nye radiser, halverede på langs – behold de små fine grønne blade på
6 små babygulerødder
4-6 små cherrytomater
Saft af ½ citron
2 spsk. olivenolie
1 mozzarella
3-4 kviste basilikum, bladene skæres i store strimler
2 spsk. balsamicoeddike
Fint salt og kværnet peber

Sådan gør du

Bræk brødet i grove stykker, vend dem i olivenolie og drys fint salt over.
Bag dem i en 175° varm ovn, til de er sprøde.
Tag brødstykkerne ud og køl dem ned.
Dyp de små gulerødder i letsaltet kogende vand og køl dem af.
Kom agurker, radiser, gulerødder og cherrytomater i en skål.
Krydr med salt, peber, citronsaft og olivenolie og vend det hele forsigtigt rundt.
Fordel grønsagerne på tallerkner.
Bræk mozzarellaen i passende stykker og fordel dem over.
Drys basilikumblade og brødet over. Pisk balsamico og olivenolie sammen, dryp den over og server.

Udskriv opskrift