Ingredienser
2 spsk. olivenolie
1 lille løg, revet
2 spsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt chili
1 spsk. tørret oregano
2 fed hvidløg, pressede
½-1 rød chili, uden kerner og finthakket
500 g hakket oksekød
1 tsk. salt
Saft af ½ lime
½ bakke koriander, grofthakket
4-8 tortillas, lune
Sådan gør du
Varm olien på en pande, tilsæt løg, spidskommen, chili og oregano og svits det 1-2 minutter under omrøring.
Tilsæt hvidløg og frisk chili og svits et minut mere.
Tilsæt oksekød og salt og vend det godt, så det hele blander sig.
Lad det stege ca. 10 minutter, til alt er brunet og rør af og til.
Smag til og vend limesaft og koriander i.
Ved serveringen lægges en portion oksekød på hver tortilla.
Top med reven ost, salat i strimler og skefulde af guacamole og tomatsalsa.
Guacamole røres af avocado, cremefraiche, citronsaft og hakket frisk koriander.
TOMATSALSA
6 tomater, hakkede
1 rødløg, finthakket
1 frisk grøn chili, uden kerner og finthakket
½ bakke koriander
½ tsk. salt
Saft af 1 lime
Bland ingredienserne og lad det trække mindst en time.