4 personer

DET SKAL DU BRUGE

½ stenfri vandmelon
250 g tomater
100 g stenfri oliven fra Del Mastro
150 g græsk feta fra Daniel Letz
Salt
Peber
Dalgaards olivenolie fra Daniel Letz
½ bdt. basilikum fra Gourmet Collection
1 ps., 60 g, pinjekerner fra Urtekram

SÅDAN GØR DU

Start med at skære skrællen af vandmelonen, og del den saftige melon i stykker af cirka 2×2 centimeter. Kom melonen op i en skål. Herefter halverer du tomaterne og kommer dem op i skålen til melonen. Tilføj oliven og bræk fetaen i vilkårlige, grove stykker. Det gør ikke noget, at den smuldrer lidt ud og kommer til at udgøre en del af dressingen. Det er til gengæld vigtigt, at man finder balancen mellem det søde fra vandmelonen og tomaterne og det salte fra fetaen og olivenerne. Kom groft havsalt og lidt friskkværnet peber i salaten og tilsæt til sidst et godt stænk olivenolie. Vend salaten forsigtigt sammen med en ske, og anret den i en dyb tallerken. Som prikken over i´et pynter du den med friske basilikumblade og ristede pinjekerner. Det er en nem og let sommersalat.

Velbekomme!