Pasta m/oliven, kapers & tomater

Ingredienser

2 fed hvidløg, hakkede
400 g cherrytomater, delt halve
1 håndfuld bredbladet persille, grofthakket + lidt til pynt
1 håndfuld frisk basilikum, grofthakket + lidt til pynt
75 g grønne oliven uden sten, halverede
50 g parmesanost, revet + lidt til drys
1 dl kapers, uden væde
500 g linguine eller fettuccine
3 spsk. olivenolie
1 spsk. salt
1 knsp. peber
1 liter vand

Sådan gør du

Læg hvidløg, tomater og krydderurter i en stor gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser.
Bring gryden i kog, og lad det simre ca. 8 minutter under låg, til retten er cremet, og pastaen er kogt al dente – vend rundt et par gange undervejs. Retten drysses med parmesan og friske urter før serveringen.

 

Udskriv opskrift