Ingredienser
1 (ca. 300 g) aubergine, skåret i store tern
2 (ca. 500 g) courgetter, skåret i grove bidder
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i store tern
1 gul peberfrugt, uden kerner og skåret i store tern
500 g små blommetomater
2 fed hvidløg, halverede
1 par stilke frisk timian, hakkede
1 håndfuld basilikum, grofthakket
4 spsk. olivenolie
Kværnet salt og peber
Sådan gør du
Drys salt over aubergineternene og lad dem stå og trække ca. ½ time.
Skyl derefter ternene og tør dem for væde.
Læg alle grønsagerne i en bradepande – tomaterne lægges øverst og de halve fed hvidløg fordeles rundt i fadet.
Timian drysses over, olien hældes ved og der krydres med salt og peber.
Vend det hele forsigtigt rundt med let hånd, og ikke for meget.
Kom bradepanden i en 175° varm ovn og bag grønsagerne ca. 30 minutter.
Drys med basilikum lige inden serveringen.
Serveres evt. med sprøde hvidløgsbrød (ristet brød der gnides med hvidløg og dryppes med lidt olivenolie).