Ingredienser
1 bundt grønne asparges, den træede ende knækkes af
1 spsk. olivenolie
1 bundt små tynde, nye gulerødder, halverede
1 bundt radiser
1 bladselleri, skåret i tynde stave
4 skoleagurker, skåret i tynde stave
Bagna Cauda:
2 fed hvidløg, pillede
1 knsp. salt
1 glas ansjoser
2 spsk. smør
1 dl olivenolie
Sådan gør du
Varm olie på en pande og steg aspargesene et par minutter, og tag dem af panden.
Anret asparges og de øvrige grønsager på et fad.
Bagna Cauda:
stød hvidløgene med salt i en morter, til en mos.
Skær ansjoserne i små stykker og stød dem i morteren sammen med hvidløg.
Varm smør, olie og ansjosmos igennem i en lille gryde, og hæld bagna cauda i en skål og server dippen med grønsagerne.