Stegt halloumi med kapersvinaigrette

Ingredienser

250 g halloumi, skåret i skiver
1½ dl hvedemel
Kværnet salt (1 tsk.) og peber
2 spsk. olivenolie, til at stege i

Vinaigrette:
1 usprøjtet citron
1 spsk. hvid balsamico
1 spsk. grov sennep
6 spsk. olivenolie
2 spsk. kapers
1 håndfuld koriander, grofthakket
Kværnet salt og peber

Sådan gør du

Stegt halloumi:
Bland mel, salt og peber og vend osteskiverne deri.
Varm olien på en pande og steg halloumi-skiverne 1 minut på hver side, og læg dem på fedtsugende papir.

Vinaigrette:
Riv citronskallen og pres saften ned i en skål.
Tilsæt balsamico, sennep, olie og kapers.
Tilsæt koriander og smag til med salt og peber, og hæld vinaigretten over de stegte halloumi-skiver.

Udskriv opskrift