Ingredienser – 4 personer
4 stk kulmulefilet med skind
Frisk timian
200 g couscous
2 dl vand
3 spsk olivenolie
200 g blomkål
4 forårsløg
1/4 bundt dild
100 g gule cherrytomater
100 g røde cherrytomater
100 g feta
16 sorte oliven
Salt
Sort peter
1 citron, i både
Sådan gør du
Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.
Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.
Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.
Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.
Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen.