Ingredienser
4 store auberginer, halveret på langs
Ca. ½ l kogende grønsagsbouillon, fx Herbamare
Lidt olivenolie
400 g løg, hakkede
2 hvidløg, finthakkede
300 g tomater, skåret i små tern
1 bundt persille, hakket
50 g pinjekerner
Fremgangsmåde
Hæld kogende bouillon i et lavt ovnfast fad.
Pensl overfladerne på auberginerne med lidt olivenolie, læg dem i fadet og bag dem i en 200° varm ovn ca. 20 minutter.
Tag auberginerne ud af ovnen og skær rundt langs kanten, og tag indmaden ud.
Skær auberginekødet og tomaterne i små tern og svits det sammen med løg og hvidløg i lidt olie ca. 5 minutter.
Bland den hakkede persille i fyldet og krydr med salt og peber.
Fordel fyldet i de udhulede auberginer og drys med pinjekernerne.
Sæt auberginerne i ovnen yderligere ca. 30 minutter – læg folie over fadet, hvis overfladerne bliver for mørke.