(4 pers)
Ingredienser
400 g. jomfruhummerhaler og /eller store rejer
2 mellemstort løg
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 squash
2 spsk. olie
1 tsk. karrypulver
2 små dåser kokosmælk
Sukker, salt og peber.
50 g cashewnødder
2 tsk. Allround krydderi
Fremgangsmåde
Tø hummerhaler og rejer op hvis de er frosne, og dup dem tørre.
Pil og hak hvidlæg.
Flæk chilien, fjern kerner og frøstol og skær den i små tern.
Skær courgetten i små tern.
Svits grøntsagerne i olien i 4-5 minutter til de er næsten møre.
Tilsæt karrypasta eller karrypulver og svits det med, hæld kokosmælk ved og kog lidt ind uden låg.
Kom hummerhaler/rejer i saucen og varm dem hurtigt igennem; for lang tid gør dem seje.
Smag til med sukker, salt og peber. Server med salat.