Ingredienser
100 gr smør
100 gr mel
3 dl. vand
Lidt salt
1 tsk sukker
3 hele æg
Skum:
200 gr blåbær
3 spsk fin rørsukker
Piskefløde
Flormelis
Fremgangsmåde
Varm smør, vand, salt og sukker op i en gryde.
Når smørret er smeltet, tilsættes mel og der røres til en lind “melbolle”.
Lad blandingen køle af. Æggene piskes godt og tilsættes lidt ad gangen.
Det er vigtigt, at æggemassen optages i dejen hver gang, du rører rundt.
Når dejen er blød og lind formes den mellem to skeer eller kommes i en
sprøjtepose og sættes i små toppe på bagepapir.
Bages i en forvarmet ovn 15-20 min. v/ 175 gr indtil de er vokset til det
dobbelte og er gyldne og luftige.
Skum:
Blåbærrene tøes op, drysses med sukker og moses med en gaffel.
Blandingen vendes forsigtigt i flødeskum.
Vandbakkelserne fyldes med blåbærskum og drysses med flormelis.