Skinke-svamperuller bagt med æg

Ingredienser

250 g champignoner, skåret i halve eller kvarte
Smør til stegning
4-8 skiver parmaskinke
8 æg
Kværnet salt og peber
1 hårdkogt æg, pillet og hakket
1 skalotteløg, finthakket
1 spsk. kapers
4 cornichoner, hakkede
½-1 potte persille, hakket
1-2 spsk. olivenolie
1 spsk. dijonsennep

Sådan gør du

Varm smør på en pande og rist champignonerne.
Køl dem af og lav 4 ruller af parmaskinken med champignon i.
Læg rullerne i et ovnfast fad.
Pisk æggene sammen med salt og peber og hæld blandingen over rullerne.
Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 30 minutter, til æggemassen er stivnet.
Imens røres olie og sennep sammen og krydres med salt og peber – og hakket æg, skalotteløg, kapers, cornichoner og persille vendes i.
Blandingen toppes på æggestanden eller serveres ved siden af.

Udskriv opskrift