Personer: 4
Du skal bruge.
2 løg
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
6 tomater
50 grønne oliven uden sten
¼ tsk tørret chili
1 spsk hakket frisk estragon eller persille
300 g optøede rejer
Tilbehør:
Kogt pasta
Groft brød
Sådan gør du:
Skær løgene i både, og hak hvidløgene.
Varm olien op på en pande, og svits løg og hvidløg ved jævn varme i 3-4 min.
Rør i løgene, så de ikke tager for meget farve.
Skær tomaterne i både, og skær oliven i skiver.
Kom tomater, oliven, chili og estragon eller persille på panden sammen med løgene,
og kog det hele i 10 min., til tomaterne koger ud.
Tilsæt rejer, og kog dem i saucen 2 min. ved svag varme.
Smag til med salt og peber.
Servér retten med pasta og brød.