(4 personer)
Ingredienser
350 g laksefilet (det samme som bruges til sushi)
Kværnet salt og peber
1½ tsk. dijonsennep
1½ spsk. citronsaft
1 tsk. kapers, finthakkede
1 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakket rødløg
Creme
1½ dl cremefraiche 38%
1 tsk. dijonsennep
Salt
3 spsk. finthakket kørvel + lidt til pynt
1-2 avocadoer, uden skræl og sten, og kødet skæres i små tern
Sådan gør du:
Hak laksen med en skarp kniv og kom laksen i en skål og rør den med salt, peber, sennep, citronsaft, olie og rødløg.
Lad blandingen trække i køleskab til den skal serveres.
Creme:pisk cremefraiche sammen med sennep og salt, til den bliver lind og luftig i konsistens.
Rør den finthakkede kørvel i.
Laksetataren fordeles på 4 tallerkner sammen med lidt kørvelcreme og avocadotern.
Pyntes med lidt frisk kørvel og eventuelt et par kapers.