(4 stk.)
Ingredienser:
80 g hvedemel
2 æg
½ tsk. knuste chiliflager
2 tsk. shoyu/sojasauce
4 forårsløg, hakkede
1 stor håndfuld koriander, hakket
200 g kogt krabbekød
2 cm ingefær, revet
Ca. 2 spsk. jordnøddeolie
ca. 2 spsk. østerssauce
Sådan gør du:
Hæld melet i en skål og tilsæt 1¼ dl vand, og slå æggene ud i skålen.
Tilsæt chiliflager og sojasauce og pisk det hele til en jævn dej.
Kom halvdelen af forårsløgene og halvdelen af korianderen i dejen og bland det godt.
Varm jordnøddeolie på en pande og hæld en fjerdedel af dejen på.
Steg pandekagen 1 minut på hver side, hold den varm og steg de tre andre pandekager på samme måde.
Fyld:
Bland resten af forårsløg og koriander sammen med krabbekødet og ingefær.
Pensl lidt østerssauce på hver pandekage og fordel fyldet på de fire pandekager.
Fold pandekagerne på midten, dryp med den anelse østerssauce og server pandekagerne.