4 personer
Ingredienser:
Ca. 700 g udbenet hornfisk, uden finner og skåret i stykker på ca. 6 cm
½ spsk. fiskesennep
3 spsk. fintklippet purløg
1 spsk. fintklippet dild
1 spsk. hakket persille
1 dl hvede- eller rugmel
Kværnet salt og peber
Smør til stegning
Sådan gør du:
Fordel sennep og krydderurter på fiskestykkerne og luk dem sammen med tandstikker.
Vend fiskerullerne i mel blandet med salt og peber, og steg dem i smør 3-4 minutter på hver side.
Serveres med krydderurtesauce:
SAUCE:
25 g smør
1 spsk. hakket persille
1 spsk. klippet dild
1 spsk. klippet purløg
½ spsk. hakket estragon
½ dl fiskebouillon
Kværnet salt og peber
Smelt smørret på en pande og lad det bruse af.
Tilsæt krydderurter og bouillon.
Lad det koge op og smag til med salt og peber før saucen serveres med fisken sammen med små kartofler og grønsager.