(4 personer)
Ingredienser:
400gr Panocchi pasta fra Don Antonio
400gr squash
40gr pancetta (italiensk bacon)
2 fed hvidløg
1 bdt. frisk basilikum
ekstra jomfruolivenolie
pecorino romano (romersk fåreost)
friskkværnet sort peber
middelhavssalt
Sådan gør du:
Skræl hvidløgene og pres dem med en gaffel, læg dem derefter i en lille skål og hæld 2 skefulde olivenolie i.
Dæk det til med film og lad det stå og trække.
Vask squashen og riv dem på et rivejern så de får form som tændstikker og vend dem i mel.
Skær pancettaen i tern og svits dem uden fedtstof til de er gyldne og sprøde.
Tag dem af panden og hold dem varme.
Squashstikkerne steges i olie til de er gyldne.
Kog pastaen i letsaltet vand til den er al dente (kom først salt i når vandet koger).
Hæld pastaen i en stor skål og hæld hvidløgsolien, squashstikkerne, reven fåreost, og brækket basilikum over.
Bland det godt sammen og tilsæt pancettaen samt friskkværnet sort peber.