(4 personer)
Ingredienser:
400gr oksekød i store stykker
15gr tørret svampe
1 flaske Toscana sauce fra Don Antonio
1 løg
1 gulerod
1 stængel bladselleri
frisk basilikum
okse bouillon
tomatkoncentrat
1 glas rødvin
jomfruolivenolie
friskkværnet sort peber
middelhavssalt
Sådan gør du:
Læg de tørrede svampe i blød i lunkent vand i 1 times tid.
Hak løg, gulerod, bladselleri og et par basilikumblade.
Svits kødet i olivenolie i en tykbundet gryde, hæld vinen i og lad det simre i ca. 15 minutter.
Tilsæt tomatsaucen og de hakkede grøntsager.
Opløs en skefuld tomatkoncentrat i lidt varmt oksebouillon og hæld det i kødet, rør rundt og lad det små simre
uden låg til kødet er nogenlunde mørt.
Tag kødet op af gryden og hak det groft. Kom det tilbage i gryden.
Si vandet fra svampene og filtrer det, hak svampene og kom dem i kød blandingen.
Hæld det siede svampevand i og lad det hele simre i ca. 40 minutter med låg på.