(4 personer)
Ingredienser:
400gr Paccheri pasta fra Don Antonio
500gr svampe (Karl Johan, kantareller og marksvampe)
50gr pancetta (italiensk bacon)
½ flaske Don Antonio tomatsauce med basilikum
1 løg
1 fed hvidløg
smør
ekstra jomfruolivenolie
parmesanost
friskkværnet sort peber
middelhavssalt
Sådan gør du:
Rens svampene grundigt med en fugtig klud og skær dem i halvstore stykker.
Hak løg og hvidløg groft og svits det på panden i halv smør og olivenolie.
Tilsæt grofthakket pancetta, når den har fået farve og er blevet sprød tilsættes svampene, lad dem stå og små simre i 5-10 minutter.
Hæld nu tomatsaucen i og rør godt rundt, smag til med salt og peber.
Læg låg på panden og lad det simre i et kvarters tid. Kog pastaen i letsaltet vand til den er al dente. (kom først salt i vandet når det koger).
Når pastaen er færdig blandes den med saucen på panden, kom reven parmesanost over.