Omelet med svampe og trøffelolie

(1 omelet)

Ingredienser:

50 g blandede svampe, fx marksvampe, østershatte eller champignon, skåret i mindre stykker
Smør
Kværnet salt og peber
3 æg
½ dl mælk
½ tsk. trøffelolie

Sådan gør du:

Rist svampene i smør, krydr dem med salt og peber og tag dem af panden.
Pisk æggene med mælk, salt og peber.
Smelt lidt smør på en pande og hæld æggemassen på, og lad den stege ved medium varme ca. 5 minutter.
Fordel de ristede svampe ovenpå og fold omeletten sammen på midten.
Vend den på en tallerken, og læg den tilbage på panden på den anden side.
Læg låg på og lad den stege 2 minutter.
Dryp trøffelolie over og anret omeletten med grønne asparges drysset med parmesan-flager og kværnet peber.

Udskriv opskrift