8 pers.tiramisu
Ingredienser:
2 bøtter mascarpone 250 g
6 æggeblommer (pastuoriserede)
150 g. flormelis
1 tsk. vanillie sukker
1/4 l. piskefløde
3 æggehvider (pasturiserede)
Ladyfingers
Stærk kaffe
Marsala vin
Usødet kakao
Sådan gør du:
Æggeblommerne piskes med flormelis til æggesnaps, som blandes i mascarponen.
Piskefløden piskes.
Det samme med æggehviderne, til de er stive.
Flødeskum og æggehvider vendes i mascarponecremen.
Kiksene dyppes i kaffen og lægges i bunden af et firkantet fad.
Likøren dryppes eller hældes forsigtigt ud over kiksene.
Så hældes mascaponecremen udover og igen kiks og likør og til sidst mascarponecremen.
Kagen står i køleskab natten over, og inden serveringen sigtes der kakao over det hele.
Piskefløden og æggehviderne gør at den bliver mere let i konsistensen.