Glutenfrit knækbrød

Ingredienser:

¾ dl hørfrø
¾ dl chiafrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner, grofthakkede
1 dl græskarkerner, grofthakkede
1½ dl mandler, blendes til mel
1 tsk. bagepulver
2 dl koldt vand
1 æggehvide
½ tsk. salt

Sådan gør du:

Hørfrø og chiafrø lægges i koldt vand i 15 minutter, så det får en klistret konsistens.
Græskarkerner og solsikkekerner hakkes – der må gerne være både groft- og finthakkede stykker.
Bland alle ingredienser, og rør det hele godt sammen.
Med en dejskraber bredes dejen ud på et stykke bagepapir på en bageplade i et ca. 2 mm tykt lag.
Der er dej til en plade.
Knækbrødsdejen bages i en 180° varm ovn ca. 30 minutter og skæres i firkanter straks derefter.

Udskriv opskrift