Rabarbermuffins

Ingredienser:

12 stk.
250 g smør, stuetemperatur
250 g sukker
4 æg
300 g rabarber, skåret i skiver på 1 cm
100 g marcipan, revet
200 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. bagepulver
Reven skal 1 usprøjtet citron

Sådan gør du:

Pisk smør og sukker lyst og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt mellem hvert.
Bland rabarber og marcipan sammen, og drys lidt mel over.
Vend blandingen sammen med vaniljesukker, bagepulver, resten af melet og citronskal.
Tilsæt æggeblandingen.
Kom dejen i en fast muffinform med 12 huller.
Smør hullerne med smør og fyld formene 2/3 del op, og bag de 12 muffins i en 175° varm ovn ca. 25 minutter.

Udskriv opskrift