Rabarbertærte

Ingredienser:

100 g sukker
2 æg
100 g smør, smeltet + smør til formen
100 g hvedemel
50 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
Kornene af ½ vaniljestang
100 g marcipan, skåret i små tern
300 g rabarber, skåret i tynde skiver
4-5 spsk. rørsukker

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker godt.
Rør smørret i lidt ad gangen.
Bland hvedemel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen, og vend det i dejen.
Vend til sidst marcipantern og 1/3 af rabarberstykkerne i dejen.
Fordel dejen i et smurt tærtefad (diameter 20 cm).
Fordel resten af rabarberstykkerne oven på dejen, tryk dem lidt ned, og drys tærten med rørsukker.
Sæt fadet i en 175° varm ovn ca. 30 minutter, til tærten er gennembagt.
Tærten serveres lun med flødeskum.

Udskriv opskrift