(4 personer)
Ingredienser:
• 400 g kalvekødsstrimler, skæres i bitte-små tern
• 3 gulerødder, i små tern
• 1 mellemstor persillerod, i små tern
• Ca. 150 g selleri, i små tern
• 1 løg, i små tern
• 1 stor dåse (eller 2 små) koncentreret tomatpuré
• ½ l grønsagsbouillon, fx fra Natur Compagnie eller Herbamare
• 2 tsk. tørret brændenælde
• Olivenolie til stegning
• Kværnet salt og peber
Sådan gør du:
Varm olien i en stor gryde og brun kødet godt.
Kom derefter rodfrugter og løg i og svits godt 2-3 minutter.
Tilsæt tomatpuré og brun det hele godt.
Hæld bouillon ved, tilsæt brændenælde og lad det hele simre under låg ca. 30 minutter
og krydr med salt og peber.