(4 personer)
Ingredienser
200 g smør, stuetempereret + lidt til formen
2½ dl sukker
3 æg
3½ dl mel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. cognac
1 dl rosiner
1 lille pose tørret sukat
1 lille pose syltet appelsinskræl
10-15 cocktailbær
Sådan gør du
Rør smør og sukker luftigt med en el-pisker.
Tilsæt et æg ad gangen. Bland 3 dl mel med bagepulver og tilsæt det.
Rør dejen smidig og tilsæt cognac til sidst.
Bland de tørrede frugter med det resterende mel og vend det i dejen.
Kom dejen i en smurt sandkageform (1½ l) og bag kagen i en 160° varm ovn ca. 60 minutter.
Tag kagen ud af formen, læg den på et skærebræt om kom formen over som låg.
Lad kagen køle af på denne måde.
Kagen må gerne trække et par dage før serveringen.