(2 personer)
Ingredienser:
2 stk. lammefilet
Olivenolie
1 fed hvidløg
Kværnet salt og peber
300 g jordskokker, skåret i tern
1½ spsk. olivenolie
25 g mandler, grofthakkede 1 lille rød chili, uden kerner og finthakket
Reven skal af 1 lime
Frisk koriander eller persille
Sådan gør du:
Gnid kødet med lidt olie, et overskåret fed hvidløg og peber og lad det trække en halv time før stegning.
Varm olie på en pande og steg jordskokkerne ca. 5 minutter.
Kom mandler og chili ved, og steg videre 3-5 minutter, til jordskokkerne er møre, men stadig har bid.
Smag til med limeskal, salt og peber.
Brun lammefileterne på alle sider.
Vend dem, så de steger 1-2 minutter på alle 4 sider.
Lad dem trække lidt, og drys med salt.
Skær dem i tynde skiver på skrå, og anret dem oven på de stegte jordskokker.
Drys med hakket koriander eller persille.