Ingredienser:
800 g lammekød (kalve- eller oksekød kan alternativt bruges), skåret i tern på 3 cm
Kværnet salt og peber
1 spsk. tørret oregano
1 dl olivenolie
Saft af 1 citron
2 løg, skåret i kvarte
2 grønne peberfrugter, uden kerner og skåret i mundrette bidder
2 faste tomater, skåret i mundrette bidder
Træspid
Sådan gør du
Læg kødet i en skål og vend kødet godt med peber og oregano.
Hæld olie og citronsaft over, stil det koldt og lad kødet marinere 6 timer.
Tag kødet op, dup det tørt og sæt det skiftevis med stykker af peberfrugt og tomat på spiddene.
Læg spiddene på en grill, og grill dem ca. 10 minutter afhængigt af, hvilket kød der bruges.
Krydr med salt og peber, og server spiddene med salat og pitabrød, der dyppes i diverse saucer og dip.