4 personer
Ingredienser:
500 g hakket lammekød
1 tsk. salt
2 tsk. spidskommen
1 fed hvidløg, finthakket
2 dl finthakket persille
Olivenolie til stegning + lidt til ærtepuréen
200 g frosne ærter
¼ spidskål, skåret i tynde strimler
4 tortillaer, lunede
Sådan gør du
Rør kødet med salt, spidskommen, hvidløg og persille.
Form 12 små kødboller, der steges i olie ca. 5 minutter.
Giv ærterne et opkog og blend dem til en puré med lidt olie og smag til med salt og peber.
Anret tortillaerne med kødboller, ærtepuré og spidskål og server dem med:
AGURKE-MYNTE-YOGHURT
Ingredienser:
2 dl yoghurt
½ agurk, skåret i tern
Lidt hakket frisk mynte
1 fed hvidløg, finthakket
Kværnet salt og peber
Sådan gør du
Bland ingredienserne og smag til med mynte, salt og peber.