Ingredienser:
• 100 g bacon, i tern
• 25 g smør
• 4 skiver franskbrød uden skorpe, skåret i tern
• 1 lille frisée salat, revet i små stykker
• 1 lille salathoved, revet i små stykker
• 1 avocado, uden sten og skræl og skåret i skiver
• 175 g mozzarellaost, i tern
• 12 cherrytomater, halverede
Sådan gør du:
Steg baconen ved god varme og under omrøring, til den er sprød og gylden.
Tag den op og lad den dryppe af på køkkenrulle.
Smelt smørret og rist brødternene til de er sprøde og gyldne.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Bland salater, tomater, avocado og mozzarella forsigtigt i en salatskål.
Før serveringen drysses med bacon og brødterninger.
Serveres med ”Avocado & Hvidløgsdressing” eller ”Caesar dressing” fra “Wild & Tasty”.