4 pers.
Ingredienser:
2 stk. Broccoli ~1200 g
400 g Bacon i tern
2 stk. Rødløg ~150 g
2 dl. Rosin uden kerner ~128 g
200 g Græsk yoghurt 10%
6 spsk. Honning ~135 g
6 spsk. Hvid balsamico ~90 g
Fremgangsmåde
Bræk broccolien i mindre buketter, og kog dem i ca. 3 minutter.
Skyl herefter med koldt vand.
Steg baconternene på en pande.
Hak rødløgene i små tern, og kom dem i en skål sammen med rosiner.
Rør en dressing af græsk yoghurt, honning og balsamico, og hæld det i skålen.
Kom broccolien og baconen ved, og rør rundt.
Stil broccolisalaten på køl indtil servering. Skal helst trække mindst 1 time.
Serverer evt. flüte til retten.
Hvis du bruger denne opskrift som tilbehør til en ret, skal du halvere ingredienserne.