(4 personer)
8 kyllinge-underlår (ca. 925 gr)
1/2 tsk. edelsüss-paprika
1/2 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
2 liter grøntsagsbouillon
500 gr tørret pasta – fx. penne
200 gr friske grønne asparges i mindre stykker
ca. 150 gr. romainesalat i tynde strimler
Drys kyllingelårene med paprika, salt og peber.
Læg dem i et ovnfast fad og steg den midt i ovnen i ca. 1 time v/ 175 gr. C.
Bring buillonen i kog i en stor gryde.
Kog pastaen det antal minutter, der står på emballagen.
Tag gryden af varmen og kom aspargesstykkerne i.
Lad pasta og asparges trække i bouillonen i ca. ½ min.
Tag 4 spsk bouillon fra og hæld derefter pasta og asparges i et dørslag.
Brus pasta og asparges over med koldt vand og lad det dryppe godt af.
Kom pasta og asparges i en salatskål og vend romainesalat og de 4 spsk bouillon i.
Pastasalat og kyllingslår smager dejligt serveret med groft rugbrød og smør.
TIL MADPAKKEN:
Tag et kyllingelår og en prortion pastasalat fra og stil det itldækket i køleskabet til næste dag.