Ingredienser:
200 g quinoa, kogt efter anvisningen på posen og afkølet
50-60 g mandler
½ dl shoyu/sojasauce
2 små æbler, skåret i tern på ca. 1 x 1 cm
2 forårsløg, finthakkede
Dressing
1 lille fed hvidløg
½ tsk. salt
1 dl mandelsmør
3 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
2 spsk. olivenolie
2 spsk. kogende vand
Sådan gør du
Rist mandlerne på en pande, til de begynder at få lidt farve.
Tilsæt shoyu og vend hurtigt rundt, så shoyuen dækker alle mandlerne.
Hæld mandlerne på en tallerken.
Dressing: knus hvidløget med salt, og rør det sammen med mandelsmør, citronsaft, honning og olie.
Tilsæt det kogende vand og rør til det er cremet.
Bland den afkølede quinoa med æble, forårsløg og de ristede mandler og hæld dressingen over.