Ingredienser:
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. lys rørsukker
Kværnet salt og peber
1 mango, uden skræl og sten, og kødet skæres i tern
1 rød grapefrugt, skåret i fileter uden de hvide hinder – gem saften de siver ud
1-2 potter brøndkarse, meget grofthakket
75 g pinjekerner, ristet let gyldne på en tør pande
Sådan gør du
Bland olie, eddike, sennep og rørsukker og krydr med salt og peber.
Pisk 1 spsk. grapefrugtsaft i dressingen.
Kom mango, grapefrugt og brøndkarse i en skål.
Drys pinjekerner over, dryp med dressingen og server salaten med det samme.
DRESSING MED GRÆSKARKERNER
Ingredienser:
1 spsk. græskarkerner, ristet let gyldne på en tør pande, så de lige ”popper” op
5 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
15 g hakkede basilikumblade
Kværnet salt og peber
Sådan gør du
Kom græskarkernerne i en kaffekværn eller blender og mal dem til fint mel.
Bland de malede kerner med olie, citronsaft, hakkede basilikumblade, salt og peber og kør det i en blender.
Vend dressingen med blade af rucolasalat, krydderurter og tern af avocado og server salaten med det samme.